Zingen met begeleiding van Cor Bakker

ingevoerd op 20-9-2013

Altijd al eens willen zingen met begeleiding van toppianist Cor Bakker? Lezers van onze kranten krijgen die kans het Vrij Event in Den Helder! Op zaterdagmiddag 26 oktober zit Cor daar achter de vleugel bij een sfeervol liedjesfeest. 
 
Omdat Cor vooral bekendstaat als begeleider van cabaretiers, richt het Vrij Event zich op kleinkunstrepertoire en het Nederlandse luisterliedlied. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld werk zingen van Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Acda en De Munnik, De Dijk, Karin Bloemen, Jasperina de Jong, Jenny Arean en Brigitte Kaandorp. Maar ook liedjes van Nick & Simon en Nielson zijn welkom.
De inschrijving staat open voor solisten, duo’s, trio’s en koren. Het muzikale programma speelt zich af in gebouw De Kathedraal, de grootste evenementenhal op Willemsoord. Belangstelling om daar het podium met Cor Bakker te delen? Stuur voor 8 oktober een mailtje of een briefje waarin staat wie u bent, wat uw zangervaringen zijn, waarom u wilt meedoen en vooral: welk lied u wilt zingen. Graag de bladmuziek meesturen, zodat Cor alvast kan repeteren. Ons adres: Vrij, postbus 2, 1800 AA Alkmaar. Mailen mag ook: vrij@hdcmedia.nl.
 
 
Cor Bakker (foto Bokkie Vink) Cor Bakker (foto Bokkie Vink)